Gratis verzending vanaf € 45,-

Zakelijke bestellingen/vragen:

 

Heb je een (web) winkel, schoonheidssalon, pedicure/manicure studio of een massage praktijk en heb je interesse in onze producten, neem gerust contact met ons op voor informatie en mogelijkheden! 

of plaatst direct jouw bestelling via B2B-bestelformulier 

 


White Label:

 

Vanaf januari 2022 bieden we aan onze zakelijke klanten een nieuwe dienst: White label.

White label biedt je de mogelijkheid om onze product(en) te verkopen onder je eigen bedrijfsnaam. Bij White label inkoop ontvang je onze product(en) onverpakt en zonder ons logo. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verpakking en het correcte labelen  van het product. Uiteraard ontvang je van ons de wettelijk verplichte label informatie.

Wij bieden 4 zeep soorten voor de White label. Neem gerust contact met ons op via White label-formulier om te weten welke White label zepen we bieden.

Onze producten zijn allemaal voorzien van een veiligheidsrapport dus als je de producten ontvangt hoef je alleen maar te labelen en verkopen.

Wij werken in overeenstemming met de EU cosmeticaverordening (Cosmetic Regulation (EC) No. 1223/2009). Onze producten beschikken over een CPSR certificaat, over een PIF en zijn ingeschreven op CPNP.

 

 


Groothandel via Faire:

 

Wij zijn lid van de Groothandel-platform "Faire.com".

Wil je onze groothandel producten via Faire.com inkopen? Dat kan, gebruik de onderste Faire-link.

Klanten die via onze Faire-link winkelen, ontvangen:

  • gratis retourneren
  • 1 jaar gratis verzending
  •  100 te besteden aan je openingsbestelling in onze Faire-winkel