• Black Friday uitverkoop van donderdag 25 t/m zondag 28 november
  • Gratis verzending vanaf € 40,-

Over ons:


Wij zijn een lokale bedrijf gevestigd in Apeldoorn. We maken handgemaakte natuurlijke zeep en huidverzorgingsproducten met het oog op het welzijn van de moeder aarde, mens en dier. We stoppen onze ziel en zaligheid in het creëren van unieke recepten en we kiezen zorgvuldig alle ingrediënten en grondstoffen die biologisch, 100% natuurlijk en duurzaam zijn.
Alle producten worden in kleine hoeveelheden met de hand gemaakt om de versheid en hoge kwaliteit te waarborgen. Onze producten zijn niet getest op dieren en bevatten:  

                                Geen Parabenen (conserveermiddelen die o.a.  borstkanker veroorzaken)

                                Geen SLS/SLES (schuimverbeteraars die huidirritaties veroorzaken)

                                Geen Synthetische oliën (o.a.  mineraal olie)
                                
                                

Hoe wordt onze zeep gemaakt?


We maken meestal zeep volgens het koude proces methode (cold process soap). Dat wil zeggen dat de zeepmengsel niet gekookt wordt.
Het proces begint met het selecteren, wegen en mixen van alle ingrediënten (korte beschrijving), na 24 uur is de zeepmengsel hard en kan het worden gesneden, schoon gemaakt en gewogen. Vervolgens moet de zeep (afhankelijk van het recept) 4 tot 8 weken drogen, daarna wordt de zeep nog een keer gewogen en ingepakt. Het hele proces neemt anderhalf tot twee maanden in beslag maar het is de moeite waard want natuurlijke zeep is het beste wat je kunt gebruiken voor je huid.


Bestelling op maat:


     - Voor verjaardagen, baby showers, bruiloften, feesten en goody bags kunnen wij producten op maat leveren. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

 

Zakelijke bestellingen/vragen:


     - Heb je een (web) winkel, schoonheidssalon, pedicure/manicure studio of een massage praktijk en heb je interesse in onze producten, neem gerust contact met onze op voor informatie en mogelijkheden!