• Verzendkosten: € 5,99
  • Gratis verzending vanaf € 45,-

Over ons:

 

Wij zijn een zeepbedrijf gevestigd in Apeldoorn. We maken natuurlijke zeep en huidverzorgingsproducten helemaal zelf van begin tot eind op ambachtelijke wijze.

 

Wij doen onze best om zoveel mogelijk biologische en duurzame ingrediënten te gebruiken, daarom worden alle grondstoffen en ingrediënten zorgvuldig en volgens strenge regels geselecteerd. 

 

Onze handgemaakte natuurlijke zeep bevat geen onnodige toevoegingen. Het is vrij van parabenen, vrij van SLS/SLSa, vrij van minerale olie en het is niet getest op dieren. 

De meeste zepen zijn gemaakt van 7 verschillende oliën en boters die  100% natuurlijk, biologisch en duurzaam zijn. Ons doel is om de beste zeep te creëren, om je huid de ultieme verzorging en voeding te geven zodat je huid gezond, zacht en gehydrateerd blijft. We gebruiken 100% zuivere etherische oliën in combinatie met hoogwaardige geuroliën die op basis van etherische olie zijn gemaakt.

Natuurlijke zeep hoeft niet saai eruit te zien! Wij gebruiken klei, actieve kool, kurkuma, bloemen, kruiden en natuurlijke aardpigmenten om onze zepen te kleuren en vrolijke uiterlijk te geven.

 

We maken onze producten in kleine hoeveelheden om de kwaliteit van iedere stuk te bewaken! Wij mixen, mengen, snijden en pakken in met de hand. Alle onze producten zijn in Nederland met liefde gemaakt. We gebruiken milieuvriendelijke verpakking en we recyclen alle verzend en vul materiaal.

 

Wij werken in overeenstemming met de EU cosmeticaverordening (Cosmetic Regulation (EC) No. 1223/2009).

Onze producten beschikken over CPSR certificaten en zijn ingeschreven op CPNP.