Verzend & Retour

 

 

In onze webwinkel zijn alle prijzen in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten. 

Na uw bestelling ontvangt u  een bevestiging via de mail. Mocht u na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op.

Uw betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Soapluscious zich het recht voor om uw bestelling te annuleren!

Voor de betaling kunt u gebruik maken van de volgende betaalmethoden:

 

 


Verzending:

 1. Voor het verzenden van pakketjes in Nederland maken we gebruik van PostNL diensten. Vanaf € 50,- is de verzending gratis. We streven ernaar uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra uw bestelling verstuurd is ontvangt u een e-mail met een Track & Trace-code in waarmee u uw bestelling kunt volgen.

 2. Voor het verzenden van pakketjes naar België maken we gebruik van Dpd diensten. Voor de rest van de wereld gebruiken we verschillende verzendmethoden (DHL, Dpd, UPS, PostNL ...etc).

 

Verzendkosten:

 

 • In Nederland
 1. Pakket:  € 5,99
 2. Gratis verzenden vanaf: € 50,-

 

 • België
 1. pakket: € 7,25
 2. Gratis verzenden vanaf: € 60,-

 

 • Europa (Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen, Zweden, VK)
 1. 0 - 2000 gr: € 12,-
 2.  2000 - 5000 gr:  € 18,50
 3. Gratis verzenden vanaf: € 85,-

 

 • Buiten Europa  (wereldwijd)
 1.  0 - 2000 gr : € 28,-
 2.  2000 - 5000 gr : € 45,-

 

 

Douane en invoerrechten:

Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane en invoerrechten van hun land.

Soapluscious is niet verantwoordelijk voor de door de douane veroorzaakte vertragingen.

 


Retourneren:

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (PostNL), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Soapluscious geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u de contact met ons opnemen via klantenservice@soapluscious.nl (hieronder vindt u een modelformulier voor herroeping)

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op!

Hygiënische producten waar de verzegeling van is verbroken kunnen niet teruggenomen worden.

 


Aansprakelijkheid:

Alle zeep wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Het is handwerk, dus het ontvangen product kan enigszins afwijken van de foto's die je op de website ziet.
Soapluscious is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.

 

 

**Typ- en drukfouten op de website en verpakkingen zijn voorbehouden.