• Black Friday uitverkoop van donderdag 25 t/m zondag 28 november
  • Gratis verzending vanaf € 40,-

Verzend & Retour

In onze webwinkel zijn alle prijzen in euro’s inclusief 21% BTW, maar exclusief eventuele verzendkosten. Voor de betaling kun je gebruik maken van de betaalmethoden aangegeven op onze website.
Na je bestelling ontvang je een bevestiging via de mail. Mocht je na 24 uur nog geen bevestiging hebben ontvangen, neem dan contact met ons op. Je betaling moet uiterlijk 7 dagen na plaatsing van de bestelling binnen zijn. Zo niet, dan houdt Soapluscious zich het recht voor om je bestelling te annuleren.


Verzending:

 

  1. Voor het verzenden van pakketjes in Nederland maken we gebruik van PostNL diensten. We streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Zodra je bestelling verstuurd is ontvang je een e-mail met een Track & Trace-code in waarmee je je bestelling kunt volgen.
    Soapluscious is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van artikelen tijdens verzending.
    Als je bestelling door de vervoerder niet geleverd kan worden, omdat het adres die door jou aangegeven onjuist is, en het komt bij ons terug dan bieden we je de mogelijkheid om tegen betaling de bestelling nogmaals te versturen.
  2. Voor het verzenden van pakketjes naar landen binnen en buiten Europa maken we gebruik van Dpd en DHL diensten.

Douane en invoerrechten:

Kopers zijn verantwoordelijk voor mogelijke douane en invoerrechten.

Soapluscious is niet verantwoordelijk voor de door de douane veroorzaakte vertragingen.


Retourneren:


Bestellingen kunnen worden geretourneerd. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst en geschiedt op eigen kosten.

Alleen producten in de originele verpakking (niet geopend en niet gebruikt i.v.m. de hygiëne eisen) kunnen we terugnemen.

Graag ontvangen we een e-mail met alle informatie voordat je de bestelling terugstuurt, de e-mail stuur je naar: klantenservice@soapluscious.nl
Als wij alle producten hebben ontvangen en kunnen controleren, ontvang je het bestelbedrag (inclusief verzendkosten) uiterlijk binnen 30 dagen op je rekening terug.


Aansprakelijkheid:


Alle zeep wordt op ambachtelijke wijze gemaakt. Het is handwerk, dus het ontvangen product kan afwijken van de foto's die je op de website ziet.
Soapluscious is niet aansprakelijk voor letsel dat is ontstaan door onjuist en/of onredelijk gebruik van de artikelen.
Typ- en drukfouten op deze website en verpakkingen zijn voorbehouden.